pondělí 22. května 2017

Sugar (Někdo to rád horké)



Od konce dubna je na Fidlovačce k vidění nový muzikál s názvem Sugar, podle předlohy filmu Někdo to rád horké od Billyho Wildera. Na 2. premiéru jsem dala lístky tátovi k narozeninám a my s Martinem jsme se také rozhodli na muzikál jít podívat.
Jerry a Joe jsou dva hudebníci, kteří ale nemohou nikde sehnat práci. Když manažerovi z dívčí kapely vyzvedávají noty, stanou se svědky vraždy mafie. Podaří se jim uprchnout, ale musí se někde ukrýt. Využijí k tomu právě dívčí kapely, která shání dvě členky jejich kapely, a to saxofon a basu. Musí se však přestroj za ženy, aby je jednak přijaly do kapely a současně také bude obtížnější je najít. Z Jerryho a Joea se proto stane Dafné a Josefína a s dívčí kapelou odjíždějí na Floridu. Vše se ale trochu zkomplikuje, když poznají zpěvačku kapely, Sugar. Objeví se řada vtipných situací, kdy se oba muzikanti převlékají do ženských šatů a o Jerryho se začne ucházet milionář Osgood Fielding.

Film jsem asi nikdy neviděla celý, ale i tak jsem se vždy bavila, takže jsem se na muzikál velmi těšila. A moc se mi líbil! Přesně jedna z těch komedí, které člověka asi nikdy nepřestanou bavit a je to skvělé odreagování od každodenních povinností. Kromě vtipných situací, kdy se muži převlékají za ženy, což samo o sobě už naznačuje zábavu, tak nechyběly ani situace, kdy herci rozesmívají i sami sebe. Nechyběla také poznámka na účet vlády. V hlavních rolích Martin Písařík, Lukáš Pečenka a Aneta Krejčíková byli skvělí! 
Na sebe jsem si po dlouhé době vzala tuto sukni s volánem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář a hodnocení :)