pátek 4. prosince 2020

Adventní věnce

 Podzim a zima jsou ideální čas na tvoření. Dlouhé večery, kdy je člověk doma, obzvláště v této době. To vše mě vede k tomu, abych si svůj domov zútulňovala a cítila se v něm ještě lépe. Máte to tak taky? 😊 Mám tady pár tipů a trochu inspirace, jak si to doma můžeme udělat pěkný a naladit se na Vánoce. 🎄 Původně jsem si myslela, že dám všechny tipy do jednoho článku, ale nahromadilo se mi dost fotek, tak bude článků více...

Vždy se těším se na vánoční výzdobu, ale nechci to uspěchat, takže většinou vytáhnu krabici s vánočními dekoracemi na první adventní neděli. Letos mám zatím pocit, že by ta vánoční atmosféra mohla být o něco intenzivnější než obvykle. Podařilo se nám víceméně vyhnout všem předčasně přezdobených nákupním centrům a máme dost času, který můžeme trávit společně. 

Poslední tři roky si vyrábím i adventní věnec. Používám především různé přírodní dekorace, často každý rok ty samé a přitom pokaždé je ten věnec jiný. 




Máte už vánoční výzdobu nebo je na vás ještě brzy? Vyrábíte si adventní věnec nebo si ho objednáváte u nějaké šikovné květinářky? A kdy zdobíte vánoční stromeček?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář a hodnocení :)