čtvrtek 11. ledna 2024

Odkaz Gejši

Tým nejstarších holek se letos v rámci závodní sestavy přesunul do Japonska s tématem Odkaz Gejši.


Dres jsme ladily do stylu kimona, ale samozřejmě bylo nutné, aby holky neomezoval v pohybu. Střih vršku vycházel ze zavinovacího střihu kimona doplněný zlatými lemy a širším pruhem látky v pase. Látku jsme vybraly tuto květovanou, protože se nám nejvíce hodila k Japonsku. Asi poprvé jsem objednávala látku ze zahraničí, takže to bylo trochu napínavé, ale naštěstí to všechno vyšlo a látka dorazila. A navíc moc pěkná a moc příjemná. Sukně byla pak celkem krátká a ne moc široká, opět zavinovacího střihu.

Vzhledem k délce sukně bylo nutné, aby holky měly ještě legíny. Původně jsme chtěly trochu jinou barvu, ale ne vždy se povede sehnat přesný odstín a tato kombinace nakonec také vypadala dobře. A na levé lýtko jsme holkám ještě nažehlily tři japonské znaky ze zlaté folie, které by měly znamenat "díky".

Celkový vzhled holky ještě doplňují účesem a make-upem. K této sestavě si dělaly drdol, který ještě doplnily sponkou, na kterou jsem nalepila různé květy ladící k barvám dresu. Bylo to poprvé, co jsem něco podobného vytvářela, takže jsem měla radost, že se to povedlo. 

A holkám gratuluji ke krásným výsledkům ze závodů!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář a hodnocení :)