středa 14. června 2023

Eladore kids

Už je to víc jak rok, co jsme se s Luckou rozhodly založit Eladore kids. O co vlastně jde? O originální dárkové krabičky především k narození děťátka, ale taky klidně jen tak pro radost.

 Jak to celé vůbec vzniklo? Hodně kamarádek okolo nás začalo mít děti a my jsme jim chtěly dávat něco pěkného a zároveň originálního, aby se jim třeba nesešlo více stejných věcí. A tak jsme začaly šít dětské tepláčky a čepičky. 

 Prvních pár dětských oblečků jsme ušily ještě v době, kdy byla Lucka těhotná a chystala si výbavičku. Zkusily jsme si tak několik tepláčků, plenkovník, přebalovací podložky, hajánka nebo třeba obal na očkovací průkaz. To bylo ale ještě skoro rok před tím, než Eladore kids vzniklo. A postupně se pak objevil nápad na vytvoření krabiček a najednou se to všechno hezky propojilo.

Do krabiček jsme pak začaly přidávat i různé další drobnosti a nezbytnosti, které by se každé mamince mohly hodit. Takže jsme nabídku rozšířily o mušelínové plenky, slintáčky, milníkové kartičky nebo třeba gumičku a odličovací tamponky, ať má také něco malého pro sebe i maminka. Také jsme začaly šít různé čelenky nejen pro děti, ale i pro maminky. Nejoblíbenější jsou čelenky ve tvaru korunky. Máme za sebou i několik legínek a šatiček na přání, které bychom postupně chtěly přidat do stálé nabídky. A největší novinkou jsou teď plenkáčci ušáčci, což jsou malé cestovní plenky s hlavičkou zajíčka pro pobavení děťátka.

 Snažíme se využít každý kousek materiálu, a proto vzniky gumičky, čelenky a odličovací tamponky, na které se dá využít i malý zbytek látky.

Vybrat si může každý z již předpřipravených krabiček, které jsou ve velikosti Basic (tepláčky + čepička), Střední (tepláčky + čepička + slintáček + gumička) nebo Maxi (tepláčky + čepička + slintáček + mušelínové plenky + gumička). Nebo si lze krabičku poskládat dle vlastního výběru. Také je možné se domluvit na ušití sady přímo na míru (třeba ve specifickém vzoru apod.).

 Postupně pracujeme na zařazení i kousků ve větších velikostech, které jsou ale k zakoupení již spíše samostatně. Jsou to např. legínky nebo šatičky ve velikostech kolem 80. 

Tepláčky šijeme ve velikosti 62/68, což většinou odpovídá 3 - 6 měsícům, ale dítě je může unosit i déle. Díky měkkému nápletu na bříšku tepláčky nikde netlačí a hezky se přizpůsobí. Látky, které používáme, mají certifikaci Oeko-Tex Standard 100, class I a jsou vhodné pro děti od narození. Snažíme se také vybírat originální vzory a od každé látky kupujeme pouze omezené množství, ze kterého ušijeme většinou maximálně dvě sady.

A kde nás můžete sledovat? Na našem instagramu @eladore.kids a na facebooku Eladore.kids. A kde objednávat? Na eshopu eladorekids.cz nebo na Fleru. Nenašli jste to, co by přesně odpovídalo vaší představě? Napište nám a domluvíme se!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář a hodnocení :)