úterý 27. června 2023

Děkovné kartičky a další

 V minulém příspěvku jsem psala o našem projektu Eladore kids. S tím se pojí jeden takový detail, který jsme ale řešily celkem dlouho. Šlo o to, jakou formou dělat nějaké děkovné kartičky, které dáváme k objednávkám. Dočasně jsme je tiskly doma pouze na tvrdší papír a psaly ručně. Psát kartičky ručně je samozřejmě hezké, líbí se mi, když je můžeme napsat pro konkrétního člověka. Navíc mě také potěší, když mi k objednávce přijde ručně psaná kartička. Ale ne vždy to vypadá úplně úhledně a podle našich představ. 

Když se mi ozvaly z tiskařík.cz, jestli bych s nimi opět nechtěla navázat spolupráci, nemusela jsem se rozmýšlet moc dlouho. Nechtěla jsem objednávat nějaké zboží jen proto, abych ho objednala, vždy jsem radši, když mám nějaký konkrétní nápad. A tentokrát to byly právě děkovné kartičky (v nabídce jako pozvánka ke stolu) a samolepky. Nám se zalíbily jen tyto jednoduché, bílá karta na hnědém podkladu. Vybírala jsem je na jejich svatebním portále, kde mají snad všechny potřebné tiskoviny na svatbu počínaje oznámením, přes jmenovky, po svatební placky nebo třeba také svatební knihu. V nabídce mají hned několik krásných šablon, do kterých si člověk snadno v online editoru doplní text podle sebe. Vybraný motiv pak může použít na všechny výše zmíněné produkty, takže všechno krásně ladí. 

Tiskařík ale nenabízí jen svatební tiskoviny, ale také řadu dalších krásných věcí. Např. jsem si už před nějakou dobou objednávala nástěnný kalendář, který jsem dávala mamce jako dárek k Vánocům. Opět jsem si vybrala šablonu, do které jsem pak doplnila vlastní fotky. Kalendář si každý může vybrat jaký mu nejvíce vyhovuje, protože v nabídce je hned několik druhů.

Kromě kalendáře si myslím, že je hezký dárek také fotokniha, která může sloužit jako hezká vzpomínka třeba na dovolenou. Opět je na výběr z různých vazeb a motivů. Jako hezký doplněk do domácnosti může posloužit fotoobraz z vlastní fotky. Osobně jsem ještě uvažovala nad fotohrnkem, obzvláště plecháček s vlastním obrázkem mi přijde také jako super dárek. Jen teď nějak nemám konkrétní nápad na provedení, ale to třeba ještě vymyslím... 😊 Co byste si objednali vy?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář a hodnocení :)