pátek 9. září 2022

Vítejte v Disneylandu

Další ze sportovních dresů, které jsem šila pro závodní týmy AC Olympia, byly na téma Vítejte v Disneylandu. U těchto dresů jsme ladily jejich podobu asi nejdéle. Variant bylo více, až nakonec jedna z trenérek našla krásnou duhovou třpytivou látku, kterou jsme použily na sukni a od té už jsme dovymyslely zbytek.
Holek v tomto týmu bylo celkem 16 + 1 náhradnice a každá z nich představovala jinou Disney postavu. Takže na zádech měla každá obrázek dané postavy. Naopak vepředu měly všechny holky obrázek stejný, a to Disney hrad. Látku jsem pro tyto účely nechávala tisknout, což nakonec nebylo tak složité, jak se na první pohled zdálo, ale výsledek byl trochu nejistý. Obzvlášť, když na počítači vše vypadá trochu jinak, než pak v reálu. Takže třeba podkladová světle modrá byla možná až moc světlá, ale o to více alespoň vynikly obrázky. Zároveň se trochu těžko odhaduje velikost obrázku, navíc ve chvíli, kdy každá z holek má trochu jinou velikost.

Barvu rukávů jsme domlouvaly až ve chvíli, kdy jsme už měly látku na sukni i potištěnou modrou látku na vršek. Dohodly jsme se na růžových tříčtvrtečních rukávech. U nich je výhoda, že z nich holky většinou hned tak nevyrostou. Pásek s mašlí vzadu v růžové barvě jsme přidávaly až později, ale myslím, že díky němu byl dres hezky ucelený.
Nakonec jsem holkám sehnala ještě čelenky s ušima Mickey mouse a ušila jim gumičky na drdoly ze stejné látky, jako měly sukně. 

 Stejně jako Zlaté rybky, tak i holky z tohoto týmu obsazovaly stupně vítězů. :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář a hodnocení :)