sobota 17. dubna 2021

Záchvěv jara

Když se tak dívám z okna a na teploměru vidím teploty blížící se nule, tak vůbec nechápu, jak je možné, že jsme tyhle fotky přibližně před 3 týdny vůbec nafotily. Ten den jsme si s Luckou vzaly kafe s sebou do parku, kde jsme spokojeně seděly na lavičce a slunily se... ☀ Tak kde je to sluníčko?

Občas se stane, že si vymyslím nějaký projekt, přešití nějakého staršího kousku oblečení, a postupně zjišťuji, že to vlastně nedopadlo úplně podle mých představ. Tak se pak většinou rozhodnu k nějaké další úpravě. A pak už jsem spokojená.

Někdy ale taky ne. Sice to už je třeba lepší, než ten první pokus, ale třeba to pořád ještě není ono. Nebo mě někde zaujme ještě něco víc, a tak se rozhodnu daný kousek ještě znovu upravit. A přesně to je i případ této sukně. 

První změnu, jsem dělala už někdy před více než 5 lety a mohli jste ji vidět v tomto článku. Další změna přišla o pár let později a jak dopadla jsem ukazovala zde. A pro (zatím) poslední úpravu jsem se rozhodla nedávno. 

Vzhledem k předchozím úpravám zbyl z původní sukně už jen spíše kratší kus vcelku. Takže bylo jasné, že je potřeba sukni nějakým způsobem prodloužit. A jak jste mohli vidět v jednom z nedávných článků, zalíbilo se mi prodloužení sukně barevným pruhem. 

V tomto případě jsem tedy našla doma zbytek vínové látky, která mi zbyla z kolových sukní (které jsem šila už také pěkně dávno...) a v kombinaci s tmavě modrou se mi zdála jako ideální varianta. V případě takovéhoto napojování se snažím vždy vybrat stejný nebo alespoň hodně podobný materiál, aby nepůsobil příliš odlišně a rušivě. A myslím, že i v tomto případě se mi to celkem povedlo.

Líbí se vám takto dvoj(nebo více)barevné sukně?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář a hodnocení :)