středa 4. listopadu 2020

Podzimní dekorování textilu

O malování na látkové tašky jsem se už párkrát zmiňovala (třeba tady nebo tady). S oddílovými dětmi jsme již několikrát dekorovací odpoledne měly a pokaždé to sice bylo dost náročné, ale děti to moc bavilo a výsledky byly povedené.

Loni touto dobou, s blížícími se Vánoci, jsem se rozhodla uspořádat dekorování i pro kamarádky. Je to totiž skvělá příležitost k tomu, abychom se potkaly a zároveň si něco pěkného mohly odnést, třeba i jako dárek pro někoho. 

Většinou všichni přicházeli s představou, že nejsou příliš šikovní a vůbec neumí malovat apod. Když si vybrali šablonu, barvy a pustili se do práce, očekávali trochu s obavami, co se po odkrytí šablony objeví. Téměř vždy pak ale byli mile překvapeni z výsledku své práce.😊


A konečně se i mě podařilo alespoň jednu další věc vyrobit - tentokrát látkový stahovací batůžek.

Velký zájem byl také o černé tašky, které jsme doteď nedělaly a trochu jsem se bála, jak na té tmavé budou barvy vidět. A myslím, že to dopadlo moc pěkně. 


 

Vzhledem k tomu, jaké krásné tašky se nám povedly, myslím, že to nebyla poslední takováto akce a ještě tvořit budeme. Zatím však od té doby vždy, když jsem se chystala podobnou akci zorgranizovat, to z důvodu současné situace nevyšlo. Tak snad od nového roku budeme mít více možností se potkávat a nějaké třeba i pravidelná rukodělná setkání budeme moci realizovat.


Zkoušeli jste někdy něco takového? 😊 Pokud by vás takové společné tvoření zaujalo, ozvěte se a můžeme něco podobného naplánovat (samozřejmě v době, kdy to už opět bude možné) i pro vás a vaše známé. 😊

Žádné komentáře:

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář a hodnocení :)