úterý 31. března 2020

Hvězdné manýry

Do divadla se teď bohužel asi nějakou chvíli ještě nepodíváme. I proto jsem se rozhodla, že sem přidám ještě pár článků o představeních, která jsme před uzavřením stihli navštívit.
Dobu kolem Vánoc jsme měli o něco více kulturní než jindy. Dalším představením, které jsme s Martinem navštívili, byla tato komedie divadelní společnosti Háta opět v divadle Palace.

V hotelu v Palm Beach se chystá benefiční událost, na kterou se pomalu začínají sjíždět hosté. Dvě hlavní hvězdy večera však řediteli hotelu trochu komplikují život. Tyto dámy se totiž za žádnou cenu nesmí potkat, protože se nemůžou vystát. Proto je připraven časový harmonogram takový, aby se potkat ani nemohly. Celý plán ale ztroskotá na tom, že obě chtějí mít to nejlepší hotelové apartmá, a tak se každá nastěhuje do jedné ložnice, aniž by věděla o tom, že je tam také ta druhá. Jejich asistenti to však brzy odhalí a spolu s ředitelem se snaží předejít katastrofě. 

Představení bylo opět až trochu absurdní komedií, ve které nechyběla různá nedorozumění. Herecké výkony byly skvělé a divák se celý večer baví.
https://www.divadlopalace.cz/cz/michael-mckeever-hvezdne-manyry/205/

Žádné komentáře:

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář a hodnocení :)