pondělí 27. ledna 2020

Stojan na nitě

Kdo alespoň trochu šijete, tak to určitě znáte. Není snadné udržet pořádek mezi nitěmi, volné konce se motají do sebe, když potřebujete najít tu správnou barvu, tak je vždy vespod, a pokud do té doby byl mezi nitěmi alespoň trochu pořádek, tak tímto si je všechny rozhrabete a už je to jen velký mišmaš. Navíc také není snadné si pamatovat, jaké všechny barvy člověk doma má, takže se pak snadno stane, že si koupí dvakrát tu samou nit.

Aby byly nitě alespoň trochu přehledné, tak jsem poprosila Martina o výrobu nějakého stojanu. Nakonec jsme ho vyrobili společnými silami a je to tak trochu zkušební verze, ale funguje zatím skvěle a nitě jsou na něm krásně přehledně srovnané. 
Docela mě překvapilo, kolik nití takto mám, myslela jsem si totiž, že mám pár barev a přeci nezaplním hned celý stojan, ale to jsem se trochu mýlila. Sice je to jen tak tak, ale zatím mi stále jeden stačí a další čeká na dodělání a přijde na řadu až pokud ještě nějaké další nitě pořídím dříve, než ty současné vypotřebuji.
 A jak skladujete nitě vy?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář a hodnocení :)