neděle 20. října 2019

Kolové pastelové sukně

Možná si pamatujete, že jsem před nějakou dobou šila kolové sukně na vystoupení. Sukně se následně zalíbily i dalším zájemcům a už jsme se domlouvaly na šest kolových sukní pro družičky na svatbu. Sukně byly vždy po dvou od jedné barvy, tedy dvě růžové, dvě modré a dvě mint.
Jak jsem již psala, střih byl kolový, sukně měla pevný pasový límec a zapínání vzadu na zip. Délka sukní byla přibližně ke kolenům. Sukně mají také poutka, ab se daly zavěsit na rámínko.
Nepovedlo se sehnat všechny barvy jednoho typu látky, takže na růžové jsem použila žoržet, na modré micro satén a na mint jsem pořídila plavkovinu. S každou látkou se pracovalo tedy trochu jinak, ale myslím, že výsledek dopadl dobře. 
Kromě sukní si holky doobjednaly ještě šátky přes ramena, jelikož byla svatba v kostele a k sukním si oblékly pouze bílá tílka. Každý šátek byl ve stejné barvě jako sukně, což byl nejprve trochu problém, protože se mi už nepodařilo sehnat stejnou mint plavkovinu a musela jsem hledat mezi jinými látkami stejný odstín. Naštěstí bavlna ve stejné nebo velmi podobné barvě nakonec byla. 
Fotek ze svatby moc nemám a ani je sem dávat nechci, protože si myslím, že je to spíše osobní událost.
 
Sukně také přidávám na fler a na e-shop, kde si je můžete objednat a domluvit se na barvě, která se vám bude nejvíce zamlouvat. 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář a hodnocení :)