pátek 24. května 2019

Game over

V minulém článku jste mohli vidět dresy na aerobic pro nejmladší závodní tým, teď tu máme dresy pro tým starších slečen. Co všechno přecházelo šití, jste se mohli dočíst právě v předchozím článku. 

Téma sestavy bylo Game over, takže se nabízelo, aby dresy působily trochu "roboticky". Zvolily jsme dlouhé rukávy a legíny s dlouhými nohavicemi doplněné o odlišně barevný pruh na loktech, zápěstí, kolenech, kotnících, v pase a v průkrčníku. Kromě toho byly dresy doplněné "křidélky" na ramenou. Holkám jsem opět připravila návrhy a už jsme pak jen vybíraly a dolaďovaly. Barvy jsme vybraly modrou, červenou a žlutou.

Holek je v týmu celkem 16 a 4 z nich měly roli jednoho představitele počítačových her a tomu musel být přizpůsobený i dres - konkrétně to byl Mario, Pacman, Angry bird a Pokeball. Většina z nich měla tedy na bodíčku našitý nějaký obrázek, aby bylo možné poznat, koho představuje.
I přestože byly dresy z poměrně výrazných barev, na závody to bylo stále trochu málo, a tak jsme se později dohodly ještě na doplnění dresů o zlaté cvočky, které jsem přidala na "křidýlka" a na prostředek pásku. Díky tomu se mi zdály dresy již takové více dotažené a myslím, že se dres povedlo i tématicky tímto pěkně doplnit. 
Vzhledem k tomu, že bylo těchto dresů 16, nebylo úplně snadné dresy ušít, protože jsem si pak úplně přesně nepamatovala, co je na kterém ještě potřeba dodělat. Příště bych je šila nějak po menším množství a ne všech 16 najednou, aby bylo možné je snáze všechny dokontrolovat. 
Holky jsou velmi šikovné a na závodech se umisťují na pěkných místech. 😊

Více fotek ze závodů můžete vidět tady.

2 komentáře:

Budu ráda za každý komentář a hodnocení :)