čtvrtek 12. ledna 2017

Yoga

Další z vánočních dárků, které jsem dodělávala doslova za 5 minut 12, byl tento obal na tablet. Jednu dobu byly všude k vidění reklamy na tablet od Lenova, Yoga. Musím ale říct, že horší tvar si snad už vymyslet nemohli... Je totiž téměř nemožné mít obal takový, aby měl člověk stále možnost odpojení klávesnice, takže samostatný obal na klávesnici a samostaný na obrazovku. Ale zároveň je potřeba mít nějakou možnost propojení.

Vymýšlela jsem to trochu za pochodu, použila jsem zbytky bavlněných látek, které jsem měla doma, takže celý obal je takový dost sešívaný a látky vyšly jen tak tak. Ale myslím, že je to celkem zajímavé, jak je obal sešívaný. Vycpaný je vatelínem, aby si taťka tablet hned někde neomlátil.
 Taťka si obal chválí, jen říkal, že by neuškodilo mít část, která je ze zadní části obrazovky, mohla být něčím trochu zpevněná.
 Propojení je udělané pomocí patentek, ale i tak jsem následně zjistila, že při postavení obrazovky je potřeba obě části obalu od sebe odepnout, protože vzadu má obrazovka stojánek, kterému jsem při šití nevěnovala příliš pozornosti (a jelikož tablet nepoužívám, tak mě to nenapadlo).
Ve výsledku je tedy možné nechat klávesnici doma a vzít si jen obrazovku, jejíž obal je udělaný tak, že zakrývá obrazovku z obou stran. Druhou možností je připojit klávesnici a mít tablet s sebou celý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář a hodnocení :)