úterý 3. ledna 2017

Kraťasy na spaní

Dalšími z dárků, které jsem dělala doslova za 5 minut 12, tedy přesněji 23. prosince, jsou tyto kraťasy na spaní pro ségry. Anča si je k Vánocům přála, tak jsem hned využila svých znalostí ze SPŠO a rozhodla jsem se je ušít.

Červenou bavlněnou látku s černými puntíky jsme koupily už dávno a rozhodla jsem se ji tedy teď použít. Tento vzor si Anča vybrala, protože jí byla inspirací hrdinka z nějakého seriálu - Beruška.
Pro Maruš jsem měla už dlouho vybranou látku, která jí samotnou zaujala při vybírání látky na šaty na maturitní ples. Jen jsem úplně nevěděla, co jí z toho ušít.
 
Původně jsem měla vymyšlenou sukni, ale Maruš tolik sukně nenosí. A navíc, jak často si člověk vezme sukni s Mimoněma? Nechtěla jsem se té látky ale vzdát, takže jsem nakonec využila nápadu a střihu a ušila jsem jí také kraťasy na spaní, protože ty využije asi o něco více. Látka je opět bavlněná a ze zbytku jsem navíc ušila obal na powerbanku.
V blízké době zřejmě také přidám tyto spací kraťasy na e-shop, takže pokud byste nějaké chtěli (nejen v těchto vzorech), napište mi a domluvíme se. :-) 
A děkuji holkám za souhlas s focením a publikováním fotek. :-)

3 komentáře:

Budu ráda za každý komentář a hodnocení :)