úterý 27. prosince 2016

Na powerbanku

 Delší dobu nebyl žádný nový článek, ale to hlavně proto, že jsem (opět) trochu podcenila přípravu vánočních dárků a nechala jsem je na poslední chvíli. Ale teď vám alespoň můžu ukázat, čím jsem posledních pár dní před Vánoci trávila a co jsem vyráběla. 

Prvními z dárků jsou tyto obaly na powerbanku. Externí nabíječku určitě všichni znáte a většina lidí jí doma má a používá. Je prostě fajn, když člověk nemusí tak úplně řešit, jestli si stihne nabít telefon. Trochu problém je, když je pak vybitý i telefon i powerbanka... :-D Každopádně je to ale také dobrý dárek, pokud někdo ve vašem okolí tento externí zdroj ještě nemá.
Martinovi jsem obal slibovala už hrozně dlouho, a jelikož ségra letos powerbanku dostala, tak jsem k ní rovnou vyrobila obal. Oba obaly jsou z bavlněných látek, Martin si vzory sám vybral (z látek, které jsem měla doma, takže většinou zbytky z různých jiných věcí - tentokrát z obalu na knihu a polštářků k vidění tady a tady).
Moc se mi líbí, že je zvenku jedna látka a uvnitř jiná, také dost výrazná, u Martina žlutá a u Maruš červená, která je dokonce stejná jako zip.
Pro ségru jsem ale použila látku, která zbyla z kraťas na spaní, (které jsem jí také šila pod stromeček,) protože to byl takový nápad dost na poslední chvíli.
Jelikož jsem obojí šila asi tak 23. prosince odpoledne, tak jsem to šila dost narychlo a možná bych si s tím jindy dala více práce, ale i tak jsem byla s výsledkem spokojená. Navíc musím obaly velmi doporučit (nejen ty mnou šité ;-) ), protože powerbanky jsou většinou velmi pěkné, a když je člověk hodí do tašky a někam jí s sebou nese, tak se často poškrábou a obal tomu může zabránit. :-)

2 komentáře:

Budu ráda za každý komentář a hodnocení :)