úterý 29. listopadu 2016

Jen žádný sex prosím, jsme přece Britové!

Všichni v tom jedou!
Díky nabídce Klubu přátel DNF jsem šla, tentokrát s Martinem, na derniéru představení od A. Marriota a A. Foota. Na derniéře jsem předtím asi nikdy nebyla, je to sice řekla bych běžné představení, ale člověk tak nějak cítí, že je to naposledy.
 K mladým manželům Peterovi a Francis Hunterovým má přijet matka na návštěvu, z čehož Francis příliš nadšená není. Větším problémem se však stane zásilka, ve které měly být skleničky. Místo skleniček je uvnitř však hromada karet s erotickými fotkami. Manželé i s jejich přítelem Brianem se snaží karet nějak zbavit, nakonec je Brian hodí do Temže, ale někdo ho při tom viděl a jsou této informace teď plné noviny a zprávy. Kartami to však nekončí, ale naopak. V dalších zásilkách přichází videokazety a spoustu knih. Peter firmě, která jim toto vše posílá, navíc omylem poslal špatný šek. Kromě matky Petera se u manželů objeví pan Bromhead, který se o ní uchází a také pan Needham, který má následující dny provést inspekci banky, ve které téměř všichni pracují. Občas se objeví také pan policejní superintendant, který vypije téměř celou láhev vodky. A ke konci přijde Susan a Eijko, které posílá firma, od které přišly všechny ty nevyžádané balíky. Francis téměř všem namíchá do pití Needhamovi prášky na spaní, ale stejně je v bytě stále rušno.

Toto představení byla jedna z těch komedií, které nejsou ani v nejmenším pravděpodobné a jsou naprosto zamotané. Vtipných situací však byla celá řada a nechyběl ani neplánovaný pád z pohovky, který rozesmál i samotné herce. Všichni herci byli skvělí, ale myslím, že nejvtipnější a nejzajímavější roli měl Václav Svoboda, který hrál Briana. 
Na sobě jsem měla tuto zkrácenou sukni.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář a hodnocení :)