pondělí 23. února 2015

Zorro

 Dárek pro ségru k Vánocům jsem vymyslela díky tetě a strejdovi. Dohodli jsme se, že jí ušiji obal na tablet a teta na něj něco namaluje. Vybrala svůj nejnovější obrázek a já koupila látky tak, aby ladily barevně co nejvíce s obrázkem.
 
 Látky jsem koupila bavlněné (zvenku zelenou a zevnitř cihlovou) a mezi látky jsem dala vatelín, aby byl obal měkčí a ochránil obsah alespoň trochu od každého nárazu. Jelikož má ségra tablet i s klávesnicí, musela jsem to vymyslet tak, aby mohla obojí nosit v jednom obale (a tím pádem obal jako tento vypadl rovnou). A jak se vám líbí výsledek?
 Znáte tu chvíli, kdy už máte něco hotové a radujete se z toho, bohužel ale jen do té doby než zjistíte, že se vám něco nepovedlo? Jelikož jsem šila obal dost na poslední chvíli, tak jsem trochu spěchala a zapomněla jsem vyndat jeden špendlík. Všechno už bylo bohužel zašité a já neměla čas to párat a opravovat. Nechat jsem ho tam ale také nemohla. Naštěstí se mi ho podařilo nakonec vyndat bez toho, abych musela něco párat a mohla jsem tedy předat obal tetě k namalování bez rizika píchnutí se o špendlík. :)
 

(Vedle webových stránek a fleru je teta nově i na facebooku.)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář a hodnocení :)