neděle 13. ledna 2013

Rainbow

 Plesová sezona začala a já jsem si stejně jako loni ušila šaty. Návrh jsem měla vymyšlený dlouho, možná před letníma prázdninama. Nebaví mě, jak většina holek nosí černé krátké šaty. Je pravda, že černou člověk nic nezkazí, jelikož je elegantní a do společnosti se hodí a jak se říká, v jednoduchosti je krása. Ale když je plný sál jen černých šatů, začne si člověk připadat jak na pohřbu. Stačí, že pánové mají černé obleky.
 Rozhodla jsem se tedy, že si chci ušít něco, co bude naprosto odlišné a svým způsobem zářit. Začala jsem sice černým základem, ale to hlavně z toho důvodu, že vrchní látku jsem chtěla trochu průhlednou.

   Černý základ je ušitý ze saténu.
Návrh jsem několikrát změnila a nakonec jsem jen měla představu jak by to asi mohlo být, takže jakkákoliv úprava během šití nevadila a mohla jsem tvořit a vymýšlet od začátku šití do konce. Když jsem si šaty oblékla poprvé, měla jsem dojem, že takhle nikam nemůžu, ale po pár úpravách a celkovém dokončení jsem zjistila, že je to vlastně přesně to, co jsem chtěla.

 
Vrchní látka je šifon a použila jsem pět barev.
 Pár fotek mám přímo z Lucerny. Jelikož jsou šaty přes jedno rameno a tudíž na hrudníku látka, doplnila jsem šaty pouze náušnicemi a prstýnkem. Stříbrný náramek zatím stále nemám.




2 komentáře:

Budu ráda za každý komentář a hodnocení :)