úterý 21. února 2023

Vím, že víš, že vím

 Dalším představením, na kterém jsme s Martinem byli díky dárkovému poukazu, který jsem dostala od holek z práce, byla tato komedie se Simonou Stašovou a Michalem Dlouhým v hlavních rolích. Byli jsme na něm asi týden před Vánoci a bylo to příjemné zastavení se v tom předvánočním shonu. 

Livia Bonettiová si již před nějakou dobou všimla, že každý den pod jejím oknem čeká cizí muž. Zdá se, že její manžel Fabio o ni již nejeví příliš velký zájem a o to více ji těší, že zajímá někoho jiného. Fabia ale tento zájem dopálí a s neznámým mužem si to chce vyříkat. Ukáže se, že tento neznámý je soukromý detektiv Cavalli a ve skutečnosti nemá sledovat Livii, ale jejich sousedku, kterou nechal sledovat její manžel politik. Cavalli má spoustu záběrů mapující vše, co Livia dělala a jí je jasné, že tento materiál musí rozhodně zmizet. Nakonec se ale dostane do rukou Fabia a postupně se začnou odkrývat jednotlivé události, které více či méně ovlivnily život celé rodiny Bonettiových nebo jejích členů. 

Vidět tyto dva herce na živo v divadle byl zážitek sám o sobě. Byla zde řada komických, ale také dramatických situací. Zajímavé bylo také zařazení videoprojekcí. A sice to byla komedie, ale zároveň si hodně situací člověk dokázal promítnout i do reálného života a zamyslet se třeba (opět) nad tím, jak důležitá je ve vztazích komunikace.

www.mestskadivadlaprazska.cz/inscenace/185/vim-ze-vis-ze-vim/

Žádné komentáře:

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář a hodnocení :)