pondělí 7. listopadu 2022

Mikiny

Máte rádi podzim?🍂Já jsem celkem zimomřivá, takže mám nejraději léto. Ale možná ne tak úplně. Protože mě neskutečně baví, jak se nám tu ty roční období střídají. Když se totiž poštěstí a je pěkný podzimní den, kdy sluníčko svítí do barevného listí, které je na stromech i na zemi, můžeme sbírat krásné lesklé kaštany a jít na houby, tak mám moc ráda i podzim. Nakonec i ty podzimní mlhavé dny jsou fajn. Pokud má člověk zrovna možnost na ně koukat z okna s čajem v ruce a být zachumlaný v teplém svetru. Nebo třeba mikině. 


Tyto mikiny jsem šila jako společný dárek pro mamku a její tři holky. Stejně jako zavinovací kalhoty. Cílem bylo vytvořit nějaký pohodlný kousek oblečení, který budeme nosit především na doma. Navíc jsme vybraly velmi příjemnou počesanou teplákovinu, do které se člověk velmi rád zachumlá. 

 

Celková délka mikin je trochu pod zadek, aby se nevyhrnovala ani při sezení u počítače ani při válení na gauči. Stejně tak jsou i delší rukávy, které tedy většinu času nosíme ohrnuté, ale každý si tím pádem může nastavit délku takovou, jaká mu bude vyhovovat. Mikiny vlastně nemají žádné zakončení, takže se výstřih, dolní kraj i konec rukávů trochu kroutí, což mikinám dodává ležérní vzhled, ideální pro mikinu na doma.

Troufám si říct, že mají mikiny velký úspěch, protože je nosíme téměř pořád a nejraději bychom v nich i spaly, jak jsou pohodlné. Obzvláště přes zimu a během chladných dní i na podzim a na jaře je doma nosíme téměř neustále, jak moc jsou příjemné. A vlastně by se klidně daly nosit i na ven. 

A mamka už pro nás všechny čtyři vymýšlí nějaký další takový projekt, tak jsem zvědavá, co nakonec vybereme.

Mikiny jsem také přidala do nabídky na fler a na e-shop.

Fotek jsme udělaly hrozně moc a bylo vážně těžké vybrat jich jen pár. (A i tak jich tu je o něco víc než obvykle.) Velký dík ale patří holkám, že byly ochotné se focení účastnit a doufám, že se u toho bavily stejně jako já! 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář a hodnocení :)