pátek 24. září 2021

AC Olympia

Začátkem roku 2020 jsem pracovala na sportovních dresech pro závodní týmy AC Olympia. Stejně jako o rok dříve, kdy jsem šila dresy pro tři týmy a psala jsem o nich tady. Tentokrát byly týmy pouze dva, ale celkový počet dresů byl velmi podobný jako o rok předtím. 

Holky přišly opět s představou, jak by dresy měly vypadat a společně jsme se dohodly na finální podobě. Mladší holky měly připravenou sestavu na téma Arabela se vrací, takže jejich dres byl inspirovaný šaty Arabely v kombinaci bílé a zlaté, včetně nabíraných rukávů a stojatého límce, který byl trochu oříšek. A jedna z holek měla dres trochu odlišný, více bílý, jako noční košilku. Do vlasů si holky daly ještě korunky a byly z nich úplné princezny.

 

Téma sestavy starších holek byl Anděl nebo démon a sestava i dres měly o trochu propracovanější. Jelikož jich bylo celkem přes 20, bylo možné vytvořit zajímavý efekt přeměny anděla v démona a naopak. Polovina z nich totiž byla zepředu andělem a zezadu démonem a druhá polovina naopak. Doporučuji shlédnout video, protože efekt přeměny je skvělý! Andělé byli bílo modří a démoni černo červení, celkově se stříbrnými doplňky - především stříbrnými hvězdičkami na sukních. Na ramena jsme přidaly ještě peří a do vlasů hvězdy. 

 

Problém však nastal ve chvíli, kdy těsně před prvními závody přišel první lockdown a nikdo nevěděl, co bude následovat a kdy se svět zase vrátí do normálu. Dresy jsme tedy odložily a čekaly, co bude. Na podzim se s rozvolněním začaly plánovat náhradní termíny závodů, a tak nastal čas na úpravy, protože holky mezitím trochu vyrostly. Bohužel ale ani tyto závody neproběhly, a tak jsme druhé kolo úprav zrealizovaly na jaře, kdy už se holky nakonec do dresů na závodech oblékly. Tím pádem ani fotek dresů moc nemám, protože bohužel nebylo mnoho příležitostí, kdy by v nich holky závodily. Tak snad ta následující sezona už bude zase o něco přívětivější.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář a hodnocení :)