úterý 6. dubna 2021

Aprílové počasí

 Myslela jsem si, že v době, kdy budu publikovat tento článek, bude venku už jaro podobné jako bylo v době pořizování těchto fotek. Místo toho dnes sněžilo a padaly kroupy a do toho občas svítilo sluníčko. Takové správné aprílové počasí. Ale přeci jen bych raději uvítala již to jaro...🌷

Už nějakou chvíli mi na stole leží trička, která stejně jako v předchozích letech, poputují do školky pro předškoláky. Letos v barvě červené, zelené a modré.

O tom jsem ale psát nechtěla. Kromě dětských triček jsem totiž ušila i pár dospěláckých. A jedno z nich jsem si ušila pro sebe. Využila jsem zbylých bavlněných úpletů, vybrala si žlutou barvu a zvolila jsem trochu volnější střih. 

Fotky vznikly minulý rok v květnu, kdy jsme společně se ségrama a babičkou vyjely na chatu, kde nás čekal velký úklid. Naštěstí kromě práce zbylo trochu času i na procházku, kde mě Anče v tričku vyfotila. (A berte tedy v potaz, že tričko bylo přes víkend poskládané v batohu, takže omluvte prosím jeho zmačkanost.🙈)

Čím dál tím víc se těším na dobu, kdy zase bude teplo a budeme moct jet na chatu či někam jinam. Tak snad se to již brzy povede. 🤞🙏

Žádné komentáře:

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář a hodnocení :)