úterý 16. března 2021

Trochu sluníčka

 V poslední době se mi celkem daří přešívat a opravovat tu hromadu věcí, které na to už pár let čekají. Některé věci již nejsou úplně aktuální, a tak je rovnou posílám dál, ale pořád je tu ještě sousta věcí, kterým bych se chtěla pověnovat a trochu je upravit. Takže materiálu na nové články bude zřejmě dost. 😊 

Jen je pak trochu problém s fotkami. Třeba tato sukně čekala na nafocení už někdy od podzimu. Když teď konečně alespoň trochu vylezlo sluníčko, využily jsme s Luckou příležitosti a vyrazily k vodě pár fotek udělat. Za což jí tímto děkuji. 😊 A už se těšíme, až toho sluníčka bude více a budou i zelené stromy, aby ty fotky mohly být trochu veselejší. 

Tuto sukni jsem již jednou přešívala, tehdy především zkracovala, což jste mohli vidět v tomto článku (vážně je to už více než 6 let ?!?). Moc jsem ji ale pak nenosila a usoudila jsem, že je čas na další změnu. 

Tentokrát jsem si vzpomněla na jinou sukni, kterou jsem upravovala a zvolila jsem stejný postup. Mezi látkami, které jsem měla doma, jsem našla tuto tyrkysovou, která se mi moc líbí, obzvláště v kombinaci s černou. 

Vzhledem k tyrkysové barvě jsem ale měla trochu problém při výběru s čím sukni zkombinovat. Nakonec jsem zvolila tedy jen bílé tričko, černý svetr a kabát a trochu barevnější šátek kolem krku.

Významným plusem je to, že má sukně kapsy. Ne, že bych v nich chtěla nosit kdo ví co, ale na kapesník nebo jiné drobnosti se hodí. Naopak drobnou nevýhodou této sukně je fakt, že se dost mačká.

2 komentáře:

Budu ráda za každý komentář a hodnocení :)