úterý 23. února 2021

Modrá halenka

 

Trochu jsem váhala, jestli mám o této halence psát článek už teď nebo až po nějakých úpravách. Ale kdo ví, kdy by to bylo. Tak jsem využila toho, že Anče potřebovala nějaké fotky do školy a nechala jsem se v halence zvěčnit.

Halenku jsem si šila už skoro před dvěma lety ještě během studia na SPŠO. Vypadalo to, že bude halenka jedna z prací pro uzavření pololetí, ale nakonec tomu tak nebylo. I tak jsem se ale rozhodla si halenku ušít, protože jsem měla zbytek této modré látky. 

Modrou mám moc ráda, ale u této jsem si nebyla jistá, zda nebude působit příliš nemocničně. Proto jsem ji doplnila alespoň tmavšími knoflíky.

 

Jelikož jsem ale použila zbytek látky, kterou jsem dostala od babičky, vyšlo mi to na halenku jen tak tak. Proto také nejsem zcela spokojena s řešením výstřihu. Vzhledem k tomu, že další kus látky již nemám, tak mě napadlo několik možností - nechat výstřih tak, jak je / pokusit se látku dokoupit / koupit jinou barvu, která se k halence bude hodit (ale kterou? tmavší modrou? šedou? ... ?). A proto budu ráda, když mi dáte vědět, jak byste výstřih halenky řešili vy. 🙂

 A když tady (na fotce) do sebe takhle házím jedno kafe za druhým, tak mě napadá ještě jedna otázka. Jak jste na tom s kávou? ☕ Potřebujete alespoň jedno kafe za den? Chodíte po kavárnách? My jsme si před dvěma lety pořídili pákový kávovar a od té doby jsem se téměř odnaučila pít rozpustné kafe. A to, které si dělám v kávovaru, si dávám spíše na chuť. A taky se od té doby snažím naučit nějaký ten latte art, což mi zatím  moc nejde. 🙈

Žádné komentáře:

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář a hodnocení :)