pondělí 2. prosince 2019

Kapsář

Už před nějakou dobou mě zaujal kapsář do koupelny, který lze celkem snadno zabalit a vzít ho s sebou třeba na dovolenou. Nějak jsem se ale nedostala k tomu, že bych ho ušila a trochu jsem na něj zapomněla.

Až nedávno, když mě v naší malé koupelně začala rozčilovat krabice plná na první pohled nepříliš uspořádaných doplňků do vlasů, krabiček se šperky apod., napadlo mě, že bych si mohla ušít kapsář a tyto doplňky do něj uklidit.
Využila jsem zbytky bavlněných látek, které jsem doma našla a kapsář vyztužila vlizelínem. Snažila jsem se najít nějaký kompromis mezi velikostí vhodnou na všechny věci, které jsem chtěla uklidit, a zároveň velikostí vhodnou i do kufru na cesty. Na základě toho je kapsář spíše menší, ale i tak se do něj spoustu věcí schová.
Trochu jsem ale musela dovymyslet zavěšení kapsáře, protože původně jsem ho zavěsila pouze na prostřední poutko, ale to se kapsář pak různě vlnil a nedržel tak pěkně tvar. Tak jsem nakonec došila ještě dvě kratší poutka po stranách a zavěsila ho na ramínko.
V případě, že bych ho chtěla zabalit, tak ho pouze přehnu na třetiny a poutka, na kterých kapsář visel, teď použiji jako zapínání, stačí k tomu využít knoflíky našité ze zadní straně kapsáře. Osobně ale preferuji spíše variantu toho, že kapsář bude pouze viset  koupelně. Pokud bych ho ale více vozila někam na cesty, asi bych ho ještě trochu poupravila a místo poutek na stranách, bych spíše našila pouze stuhy pomocí kterých by šel kapsář zavěsit, ale i zabalený zavázat.
 Pokud vás kapsář zaujal a také by se vám takový hodil, ozvěte se mi (e-shop, fler) a ráda vám kapsář ušiji.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář a hodnocení :)