středa 13. listopadu 2019

Bordó, burgundy nebo prostě vínová?

O kolových sukních jsem tady už psala, tentokrát ale nejsou na zip, ale na gumu. Celkem jsem jich šila devět, i když původní plán bylo pouze sedm, o tom ale až dále. 
 

Sukně byly pro skupinu roztleskávaček v rámci hokejového týmu 2. LF UK. Barvu si holky vybraly tmavě červenou a k tomu patří i otázka z názvu článku. Na fotkách je barva trochu zkreslená, jak to tak bývá, ale jak byste ji označili?
A teď tedy k tomu počtu... původně mělo být sukní sedm, tak jsem na ně pořídila látku, konkrétně byla označena jako kostýmová. Nakonec jsem ale dodělávala ještě další dvě sukně, na které jsem už látku neměla a bohužel na prodejně již také nebyla, tak jsem nakonec po dohodě koupila bavlněnou látku stejné barvy, takže rozdíl není příliš patrný.
Sukně jsou tedy kolové, v pase na gumu, která je schovaná v tunýlku a nechybí jim poutka na pověšení na ramínko. Také nesmí chybět razítko mého loga, cedulky jsem si nechávala vyrobit až později, když jsem šila trička, a ukážu vám je zase v nějakém příštím článku.
Pokud by se vám sukně líbí a také byste nějakou chtěli, ozvěte se mi a ráda vám sukni ušiji dle vašeho přání. Nebo sukně najdete i na e-shopu nebo na fleru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář a hodnocení :)