pondělí 14. října 2019

Dekorované polštáře

Líbí se mi, když se povede vymyslet dárek, který člověk může sám vyrobit. A o to více, když na výrobě může s někým spolupracovat. Se ségrami se nám takto povedlo vymyslet a hlavně následně vyrobit dekorované povlaky na polštáře. 
Společně jsme se dohodly na barvách, já jsem povlaky ušila a holky je následně krásně namalovaly. 
 Použila jsem bavlněnou látku, povlaky jsou na zip a velikost jsme zvolily podle již koupených polštářů. Namalovaná je pouze přední strana polštářů, což je docela praktické i proto, že pokud na namalované straně polštáře někdy usnete, není to úplně pohodlné, takže doporučuji ležet na zadní straně.
Dekorování textilu není nic složitého, i když to tak může na první pohled vypadat. Není k tomu potřeba být „kdoví jaký“ umělec a pěkný výsledek je jistý! Je potřeba pouze trochu trpělivosti, ale krásné vzory a obrázky vám vzniknou pod rukama téměř samy. Pokud byste měli zájem o více informací k této technice, dejte mi prosím vědět a můžu na toto téma připravit článek. Postřehy z kurzu dekorování textilu, na kterém jsem byla, si můžete přečíst v tomto článku, kde najdete také spoustu informací.
A Anče mi nakonec pomohla polštáře nafotit, za což jí děkuji.

2 komentáře:

Budu ráda za každý komentář a hodnocení :)