pondělí 3. června 2019

Survivor

Třetími a posledními dresy, které jsem teď šila, byly dresy pro tým nejstarších slečen. Téma jejich sestavy bylo Survivor - Kdo přežije? a příběh měly moc pěkně promyšlený a na závěr nechybělo překvapení. 

Stejně jako u předchozích dresů, i zde jsem připravila návrh, který jsme společně dolaďovaly. Základem byly kraťasy, na které jsme vybraly maskáčový vzor a na tílko khaki. Těchto dresů nebylo již takové množství, takže se šily docela dobře.
Na tílko jsem navíc nechala natisknout logo Survivor, což byl také trochu oříšek. Obrázek byl totiž docela velký a složitý, takže z nažehlovací folie by nebyl úplně pěkný. Domluvila jsem si tedy sublimační tisk a musela obrázek graficky zpracovat (zdá se, že předmět Grafika na počítači byl na vysoké nejpřínosnějším předmětem 😄). Tisk se nakonec povedl a kromě toho jsme dres zvýraznily ještě zlatými třpytivými pruhy. 
I tomuto týmu se daří sbírat na závodech medaile. 😊
Šití ale nebylo až tak jednoduché, protože tento dres byly vlastně dva dresy v jednom. Musela jsem trochu více promyslet střih, aby vše fungovalo. Během vystoupení si holky totiž strhly tílko, ze kterého se stala sukně a místo kraťasů měly najednou černé šaty, které měly doplněné opět o zlaté pruhy. A na těchto černých šatech byl z červené třpytivé folie nažehlen ještě křížek. 
Jen jedna neměla šaty černé, ale bílé... ale na to se podívejte ve videu. 
Více fotek ze závodů můžete vidět tady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář a hodnocení :)