pátek 5. ledna 2018

Tak trochu letně

Všechna roční období mají něco do sebe, ale jistě máte každý nějaké oblíbenější než ostatní. Já mám asi nejraději léto, ale v každém ročním období mě vždy něco překvapí a naprosto uchvátí. Ve městě se však moc často nesetkáme s projevy přírody, nebo rozhodně ne tak intenzivně jako někde mimo město. Například zima je na horách krásná, ale v Praze se mi až tak krásná většinou nezdá. Chybí tady totiž ty její hezké součásti, jako bílý sníh apod. a jsou tu pouze mínusové teploty. Rozhodla jsem se tedy do této šedivé zimy přinést trochu sluníčka a tepla prostřednictvím tohoto článku.
Sukni jsem přešívala z šatů, které měli trochu retro vzhled, ale živůtek byl tvořen zvláštním volánem a v pase byla velmi úzká gumička, která dost škrtila. Mamku šaty zaujaly, ale rozhodly jsme se z nich využít pouze sukni. V pase je na gumu, tentokrát již ale širší, takže neškrtí. Látkou si nejsem jistá, ale je to nějaká syntetika.
Mamka jí asi bude nosit na tanečních soustředěních apod., ale myslím si, že je použitelná i na běžné nošení v létě. Také vám tato barva a puntíky evokují léto?☺
PS: Děkuji za povolení fotit, vím a chápu, že je to vždy trochu přemáhání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář a hodnocení :)