čtvrtek 18. ledna 2018

Kočičí sukně

Během léta si mě na facebooku našla Míša, která měla přání, abych jí ušila sukni z této krásné látky s kočkami a notami. Míša je velmi hubená, takže není snadné nějaké oblečení vhodné velikosti sehnat. 
Dohodly jsme se tedy na střihu, který je úplně základní, jen jsou zde navíc klínové kapsy. Určitě to také znáte, jdete v sukni a nemáte kam dát ani kapesník, natož třeba telefon. Sukně je vsazená do pasového límce, vzadu je zapínaná na zip, ale navíc jsem ještě do pasového límce vložila gumu. Přeci jen není pohodlné, když sukně (nebo třeba i kalhoty) padají. Délka sukně je, mám dojem, ke kolenům.
Bylo docela zvláštní šít sukni takto někomu, kdo je tak hubený, že vůbec nevím, jestli jsem zvolila správnou velikost (i když jsem dělala střih na míru). A většinou jsem doteď šila pro někoho, na kom jsem to rovnou mohla vyzkoušet, ale teď jsem musela sukni ušít celou a doufat a věřit, že to prostě vyjde. 
A taky asi vyšlo, protože jak Míša psala: „všichni sukni chválí“.☺Tímto také Míše děkuji za důvěru při šití a následně poskytnutí fotek a přeji, ať se sukně dobře nosí!☺

Žádné komentáře:

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář a hodnocení :)