sobota 12. srpna 2017

Na obláčku


Už ani nevím, kdy naposledy jsem přidávala nějaký článek s mým výtvorem. Nejdřív jsem doháněla všechno možné do školy, a pak už jsem odjela na prázdniny mimo civilizaci a internet. Stále si sice ještě užívám dovolené, ale už se mi podařilo pár věcí nafotit. Toto tričko a šaty jsem však neušila, ale pouze batikovala.

K batice se nejčastěji dostávám na táboře. V posledních letech se už moc často do batiky nezapojuji, protože mám doma spoustu batikovaných věcí, jako např. šátky, které moc často nevyužívám. Loni jsem si však z tábora přivezla toto tričko a šaty.
Tričko bylo původně světle modré, ale už velmi vybledlé a vytahané. Díky batice získalo druhou šanci a nosím ho takto určitě častěji než předtím. 
Vzor vznikl tak, že jsem pouze tričko nějak zmuchlala a svázala provázkem. 
Šaty jsem odněkud „podědila“ a původně byly béžové. Bylo mi ale jasné, že v té barvě je moc neunosím, tak jsem se rozhodla je také obatikovat. Díky tomu se mi teď jako letní šaty moc líbí, i když do Prahy bych si je asi úplně nevzala, tak na dovolené je většinou nosím hodně. 
Sukně je velmi široká, takže na léto ideální, jelikož je hodně vzdušná. Jen pak také hodně lítá ve větru, občas až příliš.
Na sukni jsem udělala hromadu koleček.
 Fotky vznikly během naší dovolené s Martinem. Na více fotek se můžete podívat tady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář a hodnocení :)