sobota 21. ledna 2017

Pro děti

Na letošní vánoční výpravu jsme s sebou vzali i odvážné děti z oddílu předškoláku / prvňáčků. Přípravy proto probíhaly už přibližně od října. Jedna z věcí, které jsme museli připravit, byly právě dárečky. (Které jsem stejně samozřejmě dělala na poslední chvíli.) Vzhledem k tomu, že většina dětí s námi jela poprvé, mohli jsme se inspirovat dárečkami, které jsme už kdysi dávali.

Nakonec jsme vymysleli, že každý dostane uzlovačku, blok, tužku a šátek. Jsou to totiž věci, které se hodí při hrách. Nebyli jsme si ale jistí, na kolik z toho děti budou mít radost, takže jsme přidali ještě 3D dřevěnou skládanku a celé jsme to dali do taštiček. Díky tomu, že jsou taštičky na zip, tak si děti do nich mohou dávat různé věci a nemusí se bát, že se něco vysype.
Právě tyto taštičky jsem šila a Dajdula na každou napsala jméno dítěte. Taštičky jsou skvěle barevné a mají každá jiný zip, který má většinou stejnou barvu jako napsané jméno. (Děkuji Terce a Vojtovi za zapůjčení taštiček, protože jsem je hotové i se jmény samozřejmé zapomněla vyfotit.)
Jelikož jsem výrobu taštiček částečně natáčela (ale jen na telefon), objeví se pravděbodobně v blízké době u mě na instagramu rychlý videonávod na ušití taštiček, pokud byste měli zájem o vytvoření něčeho podobného. :-)
Pokud by vás zajímaly fotky z této výpravy, tak se podívejte na naše oddílové rajče, určitě to stojí za to! A Mrak nám vytvořil z výpravy super video, které také stojí za shlédnutí! :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář a hodnocení :)