středa 29. října 2014

Techtle mechtle

 "Když to jde, je to super...když ne, je to ještě lepší." Opět jsme navštívili Divadlo Na Fidlovačce, jelikož jsme při minulé návštěvě tohoto divadla dostali slevu na představení během října. Vybrali jsme si představení od angličana Dereka Benfielda a rozhodně to nebyla špatná volba.
 V jednom zapomenutém hotelu se rozhodli strávit víkend dva páry. Oba pánové vystupují pod falešným jménem Smith, aby je jejich manželky nemohly nalézt, vzhledem k tomu, že dámy, se kterými víkend chtějí strávit, jejich manželkami nejsou. Situaci nejprve trochu komplikuje a poté zachraňuje recepční Ferris, který určuje koho a kam pošle tak, aby se nepotkal s někým, s kým se potkat nemá. Pan Smith ze zeleného pokoje totiž potká náhodou na recepci paní z pokoje modrého-svou manželku a oba jsou velmi překvapeni, že se potkávají právě zde. Následuje řada humorných situací a vtipného nesmyslného vysvětlování, jen aby člověk nemusel říci pravdu.

Pokud nejste příliš divadelní nadšenci, ale rádi se čas od času do divadla podíváte, tak u tohoto představení rozhodně vedle nešlápnete. Bavila jsem se téměř celou dobu od začátku do konce a to i díky hercům, kterým se povedlo podat komičnost nastalých situací. Některé scény mi přišli trochu přehnané, ale i tak se mi představe
ní velmi líbilo.
Na sebe jsem si vzala sukni z tohoto článku.
http://www.fidlovacka.cz/divadelni-hra/techtle-mechtle 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář a hodnocení :)