neděle 12. října 2014

Skirt from skirt

 V sobotu jsem byla po delší době opět v divadle (na článek se můžete těšit v blízké době-poprvé jsem navštívila Divadlo Na Fidlovačce a můžete zkusit hádat, na jakém představení jsem byla). A po odpoledním divadle ještě na koncertě (při příležitosti jakéhosi Španělského svátku) v Malostranské besedě. Pro toto kulturní odpoledne jsem zvolila jednu ze sukní, které jsem si upravila.
 Sukně byla původně dlouhá až pod kolena, ale takovou délku bych moc nenosila, proto jsem se rozhodla sukni upravit. Nejdříve jsem měla v plánu sukni zkrátit (stejně jako jste mohli vidět v tomto článku), ale z celé sukně se mi nejvíce líbila její spodní část, a tak jsem na sukni použila právě ji. Přidala jsem akorát zip a bylo hotovo.Výsledná délka sukně je přibližně ke kolenům.

 Látka, ze které je sukně vyrobena, je podle mě šifon. Každopádně je to látka lehká a těším se, že si sukni vezmu až bude zase teplo. (Fotky nejsou bohužel nic moc, ale přeci jen jsme je fotili přímo před divadlem.)
Tuto sukni můžete také nalézt na mém e-shopu, fleru nebo ezebee.  

2 komentáře:

  1. Ahoj Ellie :). Vypadá to fakt moc pěkně, neumím si představit, chodit s takhle dlouhou sukní, i když jsem kdysi dávno chodila v takové té hippiesácké až po zem. Moc se mi líbí i ta úprava sukně na šaty z minulého článku. Jen tak dál!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj :) děkuju moc :) a jediná dlouhá sukně, která asi navždy odolá mým chutím všechny sukně zkracovat a zůstane dlouhá, je černá s takovým zajímavým střihem. Všechny jiné zkracuji nebo jinak upravuji (obzvlášť pokud mají tak zvláštní délku jako zrovna tato) :D

      Vymazat

Budu ráda za každý komentář a hodnocení :)