neděle 24. listopadu 2013

Džínová taška

  Říkala jsem si, že jsem dlouho nevytvořila žádný příspěvek a přemýšlela jsem, co jsem už nafotila a co ještě ne a o čem jsem už psala. Vzpomněla jsem si, že už je to celkem dlouhá doba, co jsme byli na výletě v Hluboké nad Vltavou, kam jsme vyrazili na výstavu Andy Warhol-Zlatá šedesátá a při té příležitosti jsme šli i na prohlídku zámku. 
 S sebou jsem měla novou džínovou tašku vyrobenou ze starých kalhot. Našla jsem totiž u babičky staré džíny s vysokým pasem, ustřihla jsem nohavice a spodek zašila. Jen jsem měla trochu problém s přišitím popruhu, jelikož látka byla dost tlustá a stroj mi to moc nechtěl ušít. Dále jsem přemýšlela jak vymyslím zavírání, a protože jsem byla celkem líná a nechtělo se mi šít se zipem (a navíc mi přišel ten vršek tašky takový divný), tak jsem přišila víko, které se zavírá na patentek.

Zezadu se mi taška líbí skoro víc než ze předu, co si myslíte vy?   
 Tento den, jeden z posledních hezkých slunných podzimních dnů v září, jsem si užila, i přestože jsem měla hrozně zablokovaný krk. Více fotek z tohoto výletu najdete tady na Bářině rajčeti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář a hodnocení :)